Program Poslovanje

Program Poslovanje je namenjen spremljanju poslovanja v trgovini. S programom opravimo vse potrebne operacije pri poslovanju trgovine. Trgovina je lahko maloprodaja ali veleprodaja.

Program vključuje vse operacije pri nabavi: (naročila, prevzem, konsignacija, spremembe cen) in prodaji (predračuni, dobavnice, računi, dobropisi, reverzi in POS maloprodaja). V programu lahko vodite servisno evidenco, prav tako podpira enostavno proizvodnjo s sestavnicami posameznih artiklov. Omogoča vnos začetnih zalog ter medletnih inventur artiklov. Pozna šifrante artiklov, poslovnih partnerjev, glavnih grup, valut plačil, davkov,...

Izpisi so omogočeni po vrsti dogodka (nabava, prodaja, maloprodaja,...) , več vrst izpisov skladiščnega stanja, skladiščnih kartic. Iz programa izpišete v trgovini obvezne obrazce TDR, TDE, TS ter blagajniški dnevnik. Za knjigovodstvo so namenjeni izpisi Obračun prometa maloprodaje in izpis prometa po stopnjah.
Za analize skrbijo izpisi RVC v maloprodaji in po dobavnicah. Prav tako v grafu prikažemo poljubno število najboljših kupcev, dobaviteljev, artiklov. Grafe z mesečnimi podatki lahko dobimo po posameznih vrstah dogodka (gibanje prodaje po mesecih, gibanje nabava po mesecih, ...).

Program povežemo tudi s spletno aplikacijo v spletno trgovino.

Demo

 

Partner d.o.o. Metlika
Naselje Staneta Rozmana 23
8330 Metlika

Uprava in poslovalnica:
Cesta bratstva in enotosti 57
8330 Metlika

tel. ++386 7 30 63 460
fax. ++386 7 30 63 471
e-pošta: partner@partner.si
http://www.partner.si

Pomoč in podpora uporabnikom je na voljo na telefonski številki ++386 7 30 63 460
ali po elektronski pošti partner@partner.si
 
 
Spletna prodajalna je del trgovine Partner, CBE 57, Metlika
© 2004-2006 Partner d.o.o. Vse pravice pridržane.
Razvoj in izvedba Partner d.o.o. Metlika